USA Boat Registration

 • Access to USA waters with the registration.
 • Obtain official registration under the USA flag.
 • Sworn translation services are available if needed.
 • Survey requirements vary based on the type of registration.
 • Choose to register as a private or corporate owner.
 • Registration is valid for 1 year.
 • Benefit from all-inclusive prices with no hidden fees.
 • Open to boat owners of all nationalities.

 


Register boat in USA

Register your yacht under USA Flag

Ju mund të regjistroni jahtin tuaj në SH.B.A., përmes Shtetit të Delaware
Shtë e lirë dhe e shpejtë plus e vlefshme në të gjithë botën! Pjesa më e mirë është se nuk keni pse të jeni qytetar i Sh.B.A. Ju mund të regjistroheni edhe pse jeni banor në Amerikën e Jugut, Evropë, Afrikë ose nga Azia. Ju mund të regjistroni jahtin tuaj në SH.B.A., përmes Shtetit të Delaware. Shtë e lirë dhe e shpejtë plus e vlefshme në të gjithë botën! Pjesa më e mirë është se nuk keni pse të jeni qytetar i Sh.B.A. Ju mund të regjistroheni edhe pse jeni banor në Amerikën e Jugut, Evropë, Afrikë ose nga Azia.

Avantazhet e regjistrimit të një anijeje në Delaware, USA:
 • Dokush, madje edhe një qytetar jo-amerikan mund të regjistrojë një anije nën emrin e tyre personal
 • Dokush, madje edhe një qytetar jo-amerikan mund të ketë gjithashtu një Delaware LLC, e cila nga ana tjetër mund të zotërojë një anije të regjistruar në Delaware
 • Asnjë studim i anijeve nuk kërkohet!
 • Dokumente të thjeshta; një faturë shitjeje dhe një çertifikatë fshirjeje ose një kopje e regjistrimit aktual
 • Delaware nuk ka taksë mbi shitjet, taksën e pasurisë personale, taksën e paprekshme ose taksën e transferimit të aksioneve.
 • Delaware nuk ka tatim mbi të ardhurat e korporatave të vlerësuara për të ardhurat që rrjedhin jashtë Shtetit të Delaware.
 • Një Delaware LLC mund të mbrojë pronarin e anijes nga përgjegjësia personale që mund të burojë nga çdo dëmtim që mund të ndodhë, qoftë nga faji i anijes së tyre, apo nga operatorët e barkës së tyre në atë kohë.
 • Strehimi i një varke nën një Delaware LLC gjithashtu lejon pronarin të ruajë privatësinë e tij / saj. Në Delaware, informacioni në lidhje me anëtarët e një LLC nuk kërkohet të paraqitet në shtet, dhe nuk është në regjistrin publik.
 • Kostoja e regjistrimit dhe përfshirja e një kompanie Delaware është e lirë.
 • Koha e shpejtë e përpunimit - 5 ditë (E përshpejtuar) ose deri në 3 javë (Standard)
 • Taksa evropiane e TVSH-së: Nëse keni prova që TVSH është paguar në anijen tuaj në Evropë, nuk keni pse të dilni fare nga ujërat evropiane, ndërsa jeni të regjistruar në dokumentet e Delaware.

Le të kujdesemi për regjistrimin tuaj të anijeve në Delaware, USA. Mund ta kemi bërë në 5 ditë (të përshpejtuar) deri në 3 javë (standard).

KOSTOJA: TE KUFIZUARA T G QEVERISCT AKTUALE + TE KUFIZUARA T SERV SHICERBIMIT TONA prej 179 $ (REGJISTRIMI STANDARD) OSE 249 dollarë (REGJISTRIMI I SHPENZUAR)
* PRMIMET TONA TC PRFSHIJEN T ALL GJITHA T IN PRFSHIR T F KUJDESIT T KUJDES

Ne ofrojmë një paketë të plotë të regjistrimit OPTIONAL të Delaware e cila përfshin një formim të kompanisë (LLC):
Ju mund të zgjidhni të mbani pronësinë e anijes tuaj nën një kompani mbajtëse nëse kërkoni; çështje të përgjegjësisë minimale në rast të aksidenteve detare, anonimatit ose për arsye tatimore. Nëse përdorni një LLC vetëm si kompani pronësore e varkës tuaj, nuk do të ketë asnjë taksë që duhet të paguhet.

Ne do të përgatisim një faturë shitjeje për ju në të cilën ju si person shesni anijen tuaj në kompaninë tuaj të re të mbajtjes së LLC. Ne mund të kemi formimin tuaj të LLC në 48 orë dhe na duhet vetëm të dimë emrin që dëshironi si pronar të kompanisë. Paketa jonë përfshin të gjitha:

 • Përgatitja e një dokumenti vjetor të regjistrimit
 • Përfshinë tarifën e agjentit rezident të vitit të parë
 • Duke ju dërguar për nënshkrim
 • Tarifat e shtetit të Delaware do të tarifohen veçmas në kartën tuaj të kreditit
 • Transporti i anijeve përmes Fedex ose transportuesit tjetër ekspres
KOSTOJA: 299 $ ALL-PRFSHIR
* PRMIMET TONA TC PRFSHIJEN T ALL GJITHA T IN PRFSHIR T F KUJDESIT T KUJDES

Ne ofrojmë një licencë OPTIONAL të Radios për Radio:
Siç jeni me siguri të vetëdijshëm, është e detyrueshme me ligj që të ketë një licencë të personelit - radio në bordin e anijes tuaj në çdo kohë.

Whatfarë lloj licence të nevojit për ujërat Ndërkombëtare?
Nëse përdorni anijen tuaj në ujërat ndërkombëtare (madje Bahamas ose Kanada) do t'ju duhet një licencë ndërkombëtare e rendit. Në mënyrë që të merrni një licencë të vlefshme në të gjithë botën, që është e vlefshme në të gjitha ujërat ndërkombëtare, ju keni 2 mundësi:

Licenca lëshohet nga SH.B.A. - FCC (349 $)
Ne mund të marrim licencën brenda 48 orëve për ju. Shtetet e Bashkuara - licenca e qarkut është e vlefshme për 10 vjet dhe është 349 USD në kombinim me regjistrimin e Delaware.

Licencë e lëshuar nga UK Telecom (169 dollarë)
Ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë një numër të saktë botëror të lëshuar nga autoritetet e Telekomit në Mbretërinë e Bashkuar. Kjo licencë zyrtare e radios do të jetë e vlefshme për t'u përdorur me një VHF, AIS, dhe EPIRB në barkën tuaj DHE NUK KA M MNDSISHME NGA KU FJALA JU JENI RREGULLUAR AKTUAJ. Kjo licencë do të jetë e vlefshme për 10 vjet dhe është vetëm 169 USD në kombinim me regjistrimin e Delaware.

Ne gjithashtu ofrojmë shërbime të regjistrimit të varkave në Delaware:
 • Letra zyrtare e konfirmimit të shtetit Delaware - 129 $ - Kjo është një letër opsionale përveç licencës së Delaware (që është në formatin e kartës së kreditit).
 • Ndryshimi i Emrit të Varkave - 99 dollarë - Në rast se dëshironi të ndryshoni emrin e Boat / Yacht / Vessel
 • Certifikata e fshirjes - 99 dollarë - Letra zyrtare e qeverisë së Delaware që konfirmon anije është fshirë nga regjistri
  * Tarifat e mësipërme nuk përfshijnë tarifat ndërlidhëse - nëse është e nevojshme ato janë 30 dollarë për SH.B.A. dhe 75 dollarë për pjesën tjetër të botës
Tabela e Krahasimit të Vendeve të Flamurit
  Poloni Mbretëria e Bashkuar Langkawi San Marino
Sa shpejt mund të bëhet? 24 ore 3 ditë 5 dite 2 Ditë
Në dispozicion për të gjitha kombësitë po po po po
Periudha e Validimit Per jeten 5 vite Per jeten 5 vite
Certifikatën e flamurit po po po po
Regjistrimi i pronësisë po po po po
Sondazhi është i detyrueshëm jo po jo jo
I vlefshëm në të gjithë botën po po po po
I përshtatshëm për jahte komerciale jo po po po po
Pricemimi nga 420 EUR 459 GBP 950 USD 590 euro
Shih detajet Shih detajet Shih detajet Shih detajet

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara